Polityka prywatności
Deutsch professionell- język niemiecki profesjonalnie


Działając w zgodzie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w skrócie RODO informujemy, że nasza strona korzysta z plików cookie, abyśmy mogli zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o plikach cookie są przechowywane w przeglądarce użytkownika i służą do wykonywania funkcji, takich jak rozpoznawanie użytkownika po powrocie do naszej witryny i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla niego najbardziej interesujące i użyteczne.

W każdej chwili w swojej przeglądarce możesz wyłączyć zapisywanie plików cookie odpowiednio dla swojej przegladarki
https://support.google.com/accounts/answer/61416?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=pl

Polityka Cookies
Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.
Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest http://deutschprofessionell.pl

Pliki cookies wykorzystywane są w celu gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z Serwisu przez Użytkownika.

Pliki cookies umożliwiają w szczególności:
a) utrzymanie sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła;
b) dostosowania zawartości stron internetowych Serwisu do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie Użytkownika Serwisu i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb;
c) tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości.

W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu Użytkownika Serwisu.
Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).
Operator Serwisu informuje, że ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Serwisu.
Więcej informacji na temat plików cookies dostępnych w sekcji „Pomoc” w menu przeglądarki internetowej.

Przegląd prywatności
Administratorem Państwa danych osobowych jest firma:

Deutsch professionell
Paulina Pala-Polak
ul. Pużaka 1
42-224 Częstochowa
NIP: 9492101377

Cel zbierania danych osobowych
Przetwarzanie Państwa danych osobowych odbywa się na podstawie art. 6 RODO i w celach marketingowch Administrator Danych Osobowych powołuje się na prawnie uzasadniony interes, którym jest: analityka internetowa strony www, analiza odwiedzin.

Narzędzia analityczne
Zgadzam się na przetwarzanie moich danych osobowych przez firmię

Deutsch professionell
Paulina Pala-Polak
ul. Sosabowskiego 5/4
42-224 Częstochowa
NIP: 949 210 13 77

z siedzibą w [jak wyżej], w celu marketingowym.
Podanie moich danych osobowych jest dobrowolne a podstawą ich przetwarzania jest moja zgoda. Odbiorcami danych są Google Analytics, Facebook.

Czas przetwarzania danych
Państwa dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat do czasu wykorzystania możliwości marketingowych i analizy danych potrzebnych do prowadzenia działalności gospodarczej lub do odwołania zgodny na przetwarzanie danych osobowych.

Prawa internauty
Mają Państwo prawo do wycofania się z tej zgody w dowolnym terminie. Dane osobowe będą przetwarzane do czasu jej odwołania.
Mam prawo dostępu do moich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także do wniesienia skargi do organu nadzorującego.
Dane są wykorzystywane do profilowania marketingu za pomocą narzędzi Google Analytics, Facebook.

W sytuacji wniesienia sprzeciwu wobec profilowania – prosimy skorzystać z ustawień przeglądarki.
W przypadku pytań dotyczących przetwarzania danych osobowych prosimy o kontakt z Administratorem Danych Osobowych lub z Inspektorem Ochrony Danych.


Kontakt

tel.: +48 793 903 204


e-mail:
deutschprofessionell.biuro@wp.pl


ul. Pużaka 1

42-224 Częstochowa



Stronę odwiedzono

14263

Administratorem danych osobowych Ucznia/ Zleceniodawcy jest Nauczyciel (Paulina Pana, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Deutsch professionell, ul. Pużaka 1, 42-224 Częstochowa, NIP: 9492101377).

Dane osobowe Ucznia/ Zleceniodawcy będą przetwarzane w celu wykonywania niniejszej Umowy. Ponadto dane osobowe będą przetwarzane na podstawie przepisów prawa w celach rozliczeniowych i podatkowych (realizacja obowiązku prawnego ciążącego na Nauczycielu), w celu ustalenia, obrony lub dochodzenia ewentualnych roszczeń związanych z działalnością gospodarczą prowadzoną przez Nauczyciela (prawnie uzasadniony interes Nauczyciela) oraz w celach archiwalnych i statystycznych.

Podstawą prawną przetwarzania danych jest obowiązek prawny ciążący na Nauczycielu, przepisy prawa oraz jego prawnie uzasadniony interes.

Dane osobowe będą przetwarzane przez okres niezbędny do korzystania z usług świadczonych przez Nauczyciela a po tym okresie dla celów i przez czas oraz w zakresie wymaganym przez przepisy prawa lub dla zabezpieczenia ewentualnych roszczeń, lub do czasu cofnięcia udzielonej zgody.

Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do skorzystania z usług oferowanych przez Nauczyciela.

W przypadku pytań związanych przetwarzaniem danych osobowych dotyczących Ucznia / Zleceniodawcy, może on zwrócić się do Nauczyciela z prośbą o udzielenie informacji.

Dane osobowe nie będą przetwarzane z sposób zautomatyzowany, w tym poddawane profilowaniu.

Odbiorcami danych osobowych są podmioty świadczące usługi (m.in. usługi księgowe) związane z bieżącą działalnością Nauczyciela na podstawie zawartych umów powierzenia przetwarzania danych osobowych zgodnie z art. 28 ogólnego rozporządzenia w sprawie przetwarzania danych (RODO) oraz uprawnione organy państwowe (m.in. organy kontroli skarbowej).

Uczniowi/ Zleceniodawcy przysługuje prawo do dostępu do swoich danych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, a także prawo cofnięcia udzielonej zgody w dowolnym momencie. Cofnięcie zgody nie ma wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

Niezależnie od powyższego Uczniowi/ Zleceniodawcy przysługuje prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Wszelkie prawa zastrzeżone 2017
Ta strona używa COOKIES. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.  Akceptuje  polityka prywatnosci